Hoe kun je als nieuw OR-lid veel leren?

Hoe kun je als nieuw OR-lid veel leren?

Sinds kort zit ik op een schildercursus. In mijn dromen maak ik de prachtigste kunstwerken, maar helaas, ik moet nog veel leren.

Hoewel, helaas? Er gaat een wereld voor mij open. Ik leer al schilderend over kleuren, perspectief, vormen en verhoudingen. Maar ook over schilderstijlen. Wat blijkt? Ik vind het geweldig om zoveel te leren.

Veel mensen die nieuw in de ondernemingsraad zitten willen ook graag leren. Ze zijn nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat met de bestuurder. Ze zijn bijvoorbeeld benieuwd wat nu eigenlijk een sociaal plan is.

Maar wat is nou een goede strategie om veel te leren?

Erik geeft in deze video een aantal tips hoe je goed en snel kunt leren als OR-lid. Het is een korte video. Dus let goed op, voor je het weet is het weer voorbij.

Leer ze!

Over de schrijver
Wij - Anneke Dekkers en Erik van Triest - zetten ons in om jou te helpen zo goed mogelijk je ondernemingsraadswerk te doen. Zodat jij en je OR echt invloed hebben. Onze leuke online trainingen bieden het fundament voor je OR-werk.
Reactie plaatsen